Graviteit - Made in Wichelen
Geschenktip: klik hier om een Wichels Kadoosje te bestellen!
Made in Wichelen Winkelen bij handelaars in Wichelen

Graviteit

  • Communicatiebureau
  • Grafisch Design
  • Webdevelopment

Omschrijving

Verruimende concepten, designs en content: aantrekkelijke communicatie.

Samen plaatsen we jouw onderneming op de kaart!

Wij zijn Graviteit, creatieve wezens die de krachten bundelen om bij elk project het onderste uit de kan te halen. Ons doel als communicatiebureau: zorgen dat jouw bedrijf niet blijft zweven tussen de veelheid aan concurrentie. Maar vrees niet, we blijven met beide voetjes op de grond. Klaar om samen aan de slag te gaan met jouw communicatie?

BRAINSTORM / IMAGO / POSITIONERING / STRATEGIE / TACTICS / BRANDING / ADVIES / CAMPAGNES / ONLINE & OFFLINE / LOOK & FEEL / GRAFISCH ONTWERP / LOGO / PUBLICITEIT & RECLAME / DIGITAAL NETWERK / WEBDESIGN / SOCIAL MEDIA / ADVERTISEMENT / MAILING / POS / RECLAMEDRUKWERK / VISUALS / NAAMGEVING / STORYTELLING / COPYWRITING / BLOGGING / CONTENT MANAGEMENT / SEO / …

Het draait om jou.

Sterke communicatie komt enkel tot zijn recht wanneer deze op maat van jouw bedrijf is. Niet elke aanpak werkt voor jouw onderneming. Daar is Graviteit zich van bewust. Daarom plaatsen we elke klant in het middelpunt van zijn eigen sterrenstelsel. We willen weten welke krachten er van werking zijn en wat er leeft in jouw omgeving. Dit is noodzakelijk voor stevig uitgebouwde communicatie. Enkel zo kan jouw bedrijf groeien binnen het universum.

We geloven in een open en transparante manier van communiceren. Het is ons doel om boeiende en succesvolle samenwerkingen tot stand te laten komen. Het spreekt voor zich dat we steeds inzetten op een partnership op lange termijn, en dat we als communicatiebureau werk afleveren waar we fier op zijn.

Overtuigd? Of nog net dat extra duwtje in de rug nodig? Laten we afspreken en wie weet voel jij de aantrekking tot Graviteit!

Een uniek en krachtig concept: de basis van effectieve communicatie.

Er bestaan ontelbaar veel manieren om als bedrijf te communiceren, te groeien, en jezelf op de markt te zetten. Welke van deze opties zijn op het lijf van jouw onderneming geschreven? Of trekken we alle registers open, en vinden we compleet nieuwe denkpistes en tactics uit? Via brainstorms, analyse, strategie, concepten en dialoog gaan we samen op ontdekking.

Verrassend en verzorgd design: jouw bedrijfsimage gevisualiseerd.

Design heeft verschillende functies. Online en offline vormgeving moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar – zoals het woord het zegt – ook ‘vorm geven’. We zoeken uit welke vorm, stijlen structuur steek houdt voor jouw project. Voor zowel drukwerk als digitale dragers scheppen we een unieke maar herkenbare look and feel.

Inspirerende en heldere content: maak jouw bedrijf het onthouden waard.

Waar het hart vol van is, loopt de mond van over! Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Door het te vertellen laat je mensen kennis maken met de kracht van jouw onderneming. Makkelijker gezegd dan gedaan? Aan de hand van copywriting, storytelling, content management en coaching zorgen wij dat jouw bedrijf gehoord wordt.

Zin om kennis te maken en jouw communicatie onder handen te nemen? Graviteit kan niet wachten om in jouw wereld te duiken!

Hoe bestellen?

Telefonisch E-mail Facebook Messenger Whatsapp

Openingsuren

Anyplace, anywhere, anytime.

Foto's