Koreana Beauty & Wellness - Made in Wichelen
Geschenktip: klik hier om een Wichels Kadoosje te bestellen!
Made in Wichelen Winkelen bij handelaars in Wichelen

Koreana Beauty & Wellness

  • Schoonheidssalon

Omschrijving

Schoonheidsspecialite -massagetherapeute – visagiste – kunstenaar

Koreana is opgericht in september 2008 nadat ik wat ervaring had opgedaan als schoonheidsspecialiste in verschillende instituten. Afgestudeert als schoonheidsspecialiste wou ik vooral mijn eigen zaak, waar ik zelf keuzes mocht maken rond producten, behandelingen en sfeer.

Koreana is zo gestart als schoonheidsspecialiste aan huis.

Ik heb in verschillende landen inspiratie opgedaan voor mijn massagethechnieken en bezit de kennis en getuigschriften van een 15-tal verschillende specialisaties zoals o.a. japanse gezichtsmassage, stoelmassage, hotstone maar ook aromatherapie, kleurenleer,…enz.
Deze verschillende technieken gebruik ik door mijn behandelingen heen als bagage, wat een aparte behandeling geeft. Als aromatherapeute werk ik dan ook met natuurlijke producten van Charme d’Orient, die een heerlijke geur verspreiden tijdens deze behandelingen.
Thailand en het boedisme hebben een sterke indruk bij me achtergelaten, waarvan je invloeden zult terugvinden in mijn instituut maar ook in mijn levenswijze.

Ik sta erom gekend om stevigere massagethechnieken te gebruiken, maar laat je vooral niet afschrikken hierdoor. Een massage bestaat uit een uitgebalanceerde mix van zachte strijkbewegingen, het opwarmen en losmaken van de spieren en het uitoefenen van druk op strategische plaatsen. Echter geef ik enkel professionele massages voor het welzijn van elke mens. Ik geef voor de duidelijkheid geen erotische massages.

Naast Koreana, ben ik ook aquarel kunstenaar, kleur is dus een tweede passie. Hierdoor ben ik me gaan verdiepen in de make-up wereld. Ik beschouw ieder gezicht als een blanco canvas, waar ik het mooiste van jou wil bovenhalen. Ik deed mijn eerste ervaring op tijdens mijn stage achter de schermen van Miss Coast Belgium en behaalde dankzij mijn inzet en kennis mijn diploma visagiste.

Wie trouwens graag nieuwsgierig is naar enkele werkjes kan kijken naar mijn facebookpagina Art by Nancy Scherlynck.

Anno 2018 hebben mijn man en ik samen een huis gekocht, waar we het Koreana-verhaal dus verder bouwen. Ik ga niet meer aan huis maar je kan vanaf heden mijn instituut bezoeken en zelf mijn behandelingen ervaren in een rustgevende ruimte.

Tot zo!

groet, Nancy

Hoe bestellen?

Telefonisch E-mail Facebook Messenger Whatsapp

Openingsuren

Op afspraak