Oogpunt - Made in Wichelen
Geschenktip: klik hier om een Wichels Kadoosje te bestellen!
Made in Wichelen Winkelen bij handelaars in Wichelen

Oogpunt

  • Grafisch Design
  • Webdevelopment

Omschrijving

JOUW WEBSITE HOSTING

Een domeinnaam en webhosting zijn essentieel voor je website. De domeinnaam is het adres van je website. De webhosting is de ruimte op het internet waar jouw website staat.

U ontvangt van ons

  • Een hostingpakket aan een gunstig tarief

ONTWIKKELING

Oogpunt zorgt samen met jou dat je online groeit. Vanuit een heldere strategie helpen we je doelpubliek te bereiken en van je bezoekers klanten maken.

U ontvangt van ons

  • Een website op maat
  • Een mobielvriendelijke website
  • Een CMS waarin je gemakkelijk zelf je inhoud kan aanpassen
  • Opvolging en onderhoud van je website

GRAFISCH ONTWERP

LOGO

Een logo is een sterk marketingmiddel en verhoogt de herkenbaarheid, schept vertrouwen en helpt te verkopen. Meestal is een goed logo te herkennen aan zijn eenvoud. Het is belangrijk om een goede eerste indruk te maken bij je potentiële klanten.

HUISSTIJL

Vandaag de dag bouwt een bedrijf zijn reputatie niet enkel meer op door zijn aanbod van producten of diensten. In een wereld vol concurrentie is het belangrijk om een eigen en opvallende identiteit te hebben.

Bij Oogpunt weten we dat elk bedrijf uniek is en gaan we graag aan de slag om met de juiste woorden, vormen en kleuren jouw verhaal te vertellen

U ontvangt van ons

  • Visitekaartjes
  • Productverpakking
  • Print: (brochures, flyers, menukaarten, toegangstickets,…)

JOUW COMPUTER ONDERHOUD

Start uw computer niet meer op zoals het hoort ? Is uw computer traag of krijgt u rare foutmeldingen ? Een onderhoudsbeurt kan wonderen verrichten. Oogpunt haalt de bezem erbij en schoont uw computer op. Uw computer krijgt van ons – een onderhoudsbeurt waardoor uw machine weer werkt zoals voordien

REPARATIE

Heeft u last van virussen of malware ? Start uw computer niet meer op ? Geen probleem, een softwareprobleem valt altijd op te lossen. Samen zorgen we ervoor dat de problemen in de toekomst kunnen voorkomen worden.

Indien uw computer een hardware probleem heeft, gaan we samen na of de computer nog te herstellen valt voor een voordelige prijs. Zoniet helpen we u graag met het advies voor een ander toestel.

Indien uw computer niet meer ter herstellen is proberen we ervoor te zorgen dat uw gegevens vanop de computer gerecupereerd kan worden.

AANKOOP

Je bent op zoek naar een computer maar weet niet goed waar je op moet letten. Oogpunt helpt graag om de beste computer voor jou te vinden die bij je wensen en budget past.

Hoe bestellen?

Telefonisch E-mail

Openingsuren

24/7

Foto's